Bine aţi venit!, Vizitator | Ora: 07.17.41
Meniul Membrilor

Numai dacă te înregistrezi devii membru.
Ai acces la toate informaţiile.poza
Contorizare site
poza Flag Counter
Promovaţi Site-Ligia
» Bookmark and Share »

Cine este Online

Total Online: 1
Vizitatori Site: 1
Membri Online: 0


Bine aţi venit pe site!


Vă invit să vă înregistraţi!
Veţi avea mai multe avantaje.
poza


Autentificare

Bine aţi venit!Alătură-te nouă,
Pentru un viitor mai luminos.


F.L.P    Totul a pornit de la o restrângere de activitate prin anul 1999, unde, primele disponibilizate au fost femeile, deoarece lucram în industrie.
     Bine mi-au făcut !
    La început am fost debusolată, speriată, îngrijorată şi m-am înbolnăvit. Cum nici pensionară nu eram, pentru că nu aveam vârsta – m-am dus să mai învăţ puţin. De curs m-am apucat după o întâlnire la o bere cu câţiva colegi de facultatate din Bucureşti, căutând un loc de muncă .
- Cine ne mai primeşte pe noi la un loc de muncă cu atâta pregătire la bord?! mi-a spus Luci, o colegă de facultate care era în aceiaşi situaţie .
- Doino! trebuie să ne luăm soarta în mâini, noi să ţintim, noi să dăm cu capul.
- Hai! să ne reprofilăm, să facem ce nu face toată lumea .
    Am ajuns în anul 2000 cu Luci la un curs de formare experţi fiscali pentru venitul global. Aşa că iată-mă studentă din nou, acum făceam postuniversitarul .
   Cum nu aveam bani de hotel, m-a ţinut în gazdă o altă colegă de facultate Mioara căreia îi mulţumesc şi acum pentru ospitalitatea sa dezinteresată.
    Noaptea nu prea adormeam de grijă şi emoţii. Îmi era atât de rău, că nu mai aveam oxigenare cerebrală şi i-am lăsat Mioarei aragazul deschis fără foc, mai să îi arunc casa în aer. Când m-am investigat şi am aflat ce groasă-i treaba cu ficatul meu şi cu partea de creier care mai era oxigenată, am ajuns la concluzia că mi s-a stricat "laboratorul organismului" adică ficatul, aşa că, ce chimie să-i mai dau?! Nu ştiam până atunci că aveam probleme cu ficatul şi mâncam noi seara la cartofi prăjiti şi cârnăciori într-o veselie..
    Ce era sa fac?.... Să mai dau şi alte otrăvuri la ficatul meu care era şi aşa deja găurit de colesterol? Fuga pe "bălării" căci astea nu-s nocive. A fost un succes colosal!! Am scăpat de pietrele de la bilă fără cuţit, nu numai de la bilă ci şi de la rinichi (de care am aflat că le am, atunci când le-am eliminat). Ficatul s-a regenerat, am început să văd şi mai ca lumea că mi-au curăţat şi colesterolul, şi.. etc..etc.. super O.K.
    Din consumator am ajuns promovator înfocat. Culmea este că firma mi-a trimis şi nişte bani. Nu prea înţelegeam eu poanta, că eu mă vindec şi ăştia mă plătesc?!. Am întrebat pe sfătuitorul meu de terapii naturiste ce înseamnă asta? despre ce este vorba?
   Mi-a explicat că firma răsplăteşte rulajul pe care l-am generat din recomandările făcute. Mi-a plăcut poanta !
    Cum eram expert fiscal, fuga m-am apucat să devin persoană fizică şi mi-am continuat în felul acesta şi vechimea în muncă, deoarece aveam cu ei(firma) o conventie. Am început să audiez prelegerile lor... şi iatămă-s manageră în 2003 la FLP - partea de marketing. Acum lucrez şi în alte ţări prin internet.
    Am mai ajutat încă doi coechipieri cu experienţa mea de lucru în această nouă meserie - să ajungă şi ei manageri …. şi iatămă-s Senior Manager .
    E tare treaba! Există posibilitatea reală să poţi lucra şi fără să "pupi papucul şefului " şi fără să te temi de restructurări şi chiar să ieşi la pensie de la o firmă din SUA, fără să emigrezi.Vizionează videoclipul de mai jos.
Doresc ca şi sufletul tău, cititorule, să vibreze plin de lumină şi iubire.
Choose language !
Caută Produsul Dorit


Curs Valutar

Convertor Valutar Rapid
Vremea la GalaţiDispozitiv meteo

Vezi în Fullscreen!
Prognoza pe toată săptămâna
Sondajul Nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 22
Publicitate
Produse Forever


De Vorbă cu Noi
500